Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
daniel
Administrator
Administrator
daniel

Harta Preferata? : de_inferno
Arma Preferata? : ak47
Fraguri : 9475
Reputatie : 61
Data nasterii : 28/06/1992
Data de inscriere : 17/12/2009
Varsta : 32
Localizare : pe luna
Joburi/Distractii : multe
Stare de spirit : bunicica

Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Empty
MesajSubiect: Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse!   Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 12:02 am

Prieteni am scos resursele deoarece cei de la Onlineguardian au inceput sa stearga din forumuri deoarece resursele si ceea ce se ascunde in spatele downlodaturilor ca sa zic asa sunt haking si piraterie ceea ce este interzis, au inchis cei de la onlineguardian comunitati de 2000 de membri si nu ne inchidea noua forumul prapadit Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Icon_biggrin Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Icon_biggrin Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Icon_biggrin deci ca sa stiti si voi

Nu incurajam pirateria
Sus In jos
http://www.mili-texas.com
patlagica
Carciumar
Carciumar

Fraguri : 5685
Reputatie : 10
Data de inscriere : 20/12/2009

Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Empty
MesajSubiect: Re: Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse!   Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse! Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 9:40 am

ASTS CU PIRATERIA E DE MULT TIMP DAR LA NOI NU ARE CE SA INCHIDA PT K NU AVEM DE UNDE DOWNLOADA..........SUPER FORUMU TINETIO TOT ASA
Sus In jos

Va intrebati dc e forumu gol si numai intra lume sau dc nu mai avem resurse!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un forum despre tutoriale si resurse !
» Numai vrem codati:))
» salut lume am revenit....maudyu
» cerera de a intra
» Cfg-urile celor mai buni jucatori din lume ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Ne-am mutat pe www.csdeagle.net-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente