daniel Administrator
Harta Preferata? : de_inferno Arma Preferata? : ak47 Mesaje : 1455 Fraguri : 9471 Reputatie : 61 Data nasterii : 28/06/1992 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 32 Localizare : pe luna Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : bunicica
| Subiect: Hostul serv csafumati Dum Feb 07, 2010 3:31 pm | |
| Prieteni neam gandit sa hostam serv csafumati, ce inseamna host?(o firma care tine serv nonstop no lag gen comunitati :heher laleagane cerc )ca ati vazut ca se face lag sau se blocheaza, asa ca tot suntem multi admini putem sa dam fiecare o suma modica de 2-3 euro si facem un serv adevarat...hostul va costa in jur de 90 de lei noi pe luna un serv 20 de sloturi,Plata hostului de face prin transfer bancar,deci voi trebuie sa trimiteti cate 2-3 euro prin *test* sau 10-15 lei pe luna, ceea ce nu mi se pare mult...Io va las sa va ganditi daca vreti sau nu.. astept reply... | |
|
faithless Admin Server
Harta Preferata? : de_kabul Mesaje : 363 Fraguri : 6415 Reputatie : 8 Data de inscriere : 10/01/2010 Localizare : Tg-jiu Joburi/Distractii : disco cu femeile iar la capitolul joburi nimic momentan Stare de spirit : happy ca de obicei:D:D
| Subiect: Re: Hostul serv csafumati Mar Feb 09, 2010 12:00 am | |
| dany daca tot vrei sa hostezi sv dc nu il faci de 32 de sloturi? un sv de 32 de sloturi e 140 de lei pe luna in toate comunitatile si eu zic k la cati admini suntem ar merge sa facem lucru asta......eu unu sunt de acord cu propunerea ta | |
|
daniel Administrator
Harta Preferata? : de_inferno Arma Preferata? : ak47 Mesaje : 1455 Fraguri : 9471 Reputatie : 61 Data nasterii : 28/06/1992 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 32 Localizare : pe luna Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : bunicica
| Subiect: Re: Hostul serv csafumati Mar Feb 09, 2010 4:23 pm | |
| pei nu vezi frate ca astea nu vor sa puna bani deloc, eu de unde sa dau 140 de lei pe luna.venisem cu o propunere de 90 de lei pt un serv hostat non-stop de 24 de sloturi.Treaba lor daca nu vor sa marim comunitatea, daca puneam fiecare cate 2 euro se stramgeam 25 de euro pe luna, dar nici adminele nu mai le maresc, din contra cei care gresesc adminul scos direct fara discutie, sa fie clar.... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hostul serv csafumati | |
| |
|